OTELLO RENZONI

1000-1000

Otello Renzoni ishte një fotograf italian, mbi jetën e të cilit pothuajse nuk dihet asgjë. Ai shfaqet për herë të parë në mjedisin shqiptar diku rreth vitit 1927 dhe emri i tij në pak kohë kthehet në një markë fotografike shumë të njohur për Tiranën, ku përveç klientëve të klasës së pasur të kryeqytetit ai do të fotografonte shpesh edhe vetë mbretin Zog, të cilit i pëlqente të fotografohej, sidomos në ambientet e lexo më shumë...