Petro Dhimitri, “Dritëshkronjësi” i harruar

PETRO DHIMITRI, i njohur kryesisht me nofkën e zanatit si Petro Fotografi u lind në Korçë, qytet kryesor në juglindje të Shqipërisë dhe asokohe kryeqendër e një ndarjeje administrative të Perandorisë Osmane. lexo më shumë...