ATH. NIKOLAKOPULOS

1000-1000

Ath. Nikolakopulos (AΘ. K. NIKOΛAKOΠOYΛOY) ishte një fotograf grek, për jetën dhe punën e të cilit dihet fare pak. Sipas të dhënave të derisotme, diku në fillim të shekullit XX (ndoshta edhe më herët) Athanasios Nikolakopulos kishte hapur studion e tij fotografike në Korçë, me gjasë ndër të parat në qytet. Tek ato pak printe të vjetra që hasim ngandonjëherë, shquhet qartazi kartoni i personalizuar me firmën dhe emri lexo më shumë...