TË TJERË AUTORË

1900-1960

Rubrika përmbledh punë nga fotografë të ndryshëm, disa prej të cilëve me rëndësi të veçantë, por që për sasinë e pamjaftueshme që zotërojmë nuk mundësonin ende hapjen e një galerie për secilin prej tyre.<br><br>Koleksioni përmban pllaka xhami, negativë dhe printe origjinale nga fotografë dhe studio fotografike të gjendura ngado nëpër Shqipëri. Prodhimtaria e tyre shtrihet më së shumti gjatë lexo më shumë...