Vizita e Enver Hoxhës në Përmet më 24 Maj 1964

Kongresi i Përmetit, kongresi i parë antifashist i Lëvizjes Nacional Çlirimtare, ku u përvijua forma e qeverisjes së pasluftës, ishte një nga datat më emblematike të historiografisë komuniste, e cila përkujtohej dhe festohej me madhështi nga regjimi. Albumi ilustron vizitën e krerëve të lartë të regjimit komunist në 20 vjetorin e Kongresit.