Vizita e delegacionit të lartë në Kinë, Vietnam, Kore dhe Mongoli, në qershor 1960

Delegacioni i lartë shqiptar përbëhej nga Kryetari i Presidiumit të Kuvendit Popullor Haxhi Lleshi, Liri Belishova antare e Byrosë Politike dhe Sekretare e Komitetit Qëndror të Partisë  dhe autoritete të tjera të larta. Delegacioni zhvilloi takime të nivelit të lartë në Republikën Popullore të Kinës, Republikën Demokratike të Vietnamit, Republikën Demokratike Popullore të Koresë dhe Republikën Popullore të Mongolisë.