Vizita e Enver Hoxhës në Përmet më 24 Maj 1969

24 Maji ishte një nga datat më emblematike të historiografisë komuniste, e cila përkujtohej dhe festohej me madhështi nga regjimi. Përveç kremtimeve të përvitshme, çdo 5 vjet zbarkonin në Përmet krerët më të lartë të regjimit komunist. Albumi ilustron vizitën e tyre me rastin e 25 vjetorit të Kongresit të Përmetit.