Nga albumi mbi historikun e uzinës "Tirana"

Vizitë e zv.kryeministrit Adil Çarçani dhe kryetarit të Komitetit Ekzekutiv të Tiranës Abdyl Këllezi, në uzinën “Tirana”. Reparti i vogël brenda uzinës “Partizani” në vitin 1967 u shkëput për të krijuar uzinën “Tirana”, e cila ishte e njohur për prodhimin e pajisjeve të ndryshme si biçikleta, karroca fëmijësh, ndriçues të ndryshëm etj.